Η Μάγισσα τρεντάρει πάλι με Κυπριανή και Πετρούνη να δίνουν «ρεσιτάλ»

Η Μάγισσα τρεντάρει πάλι με Κυπριανή και Πετρούνη να δίνουν «ρεσιτάλ»

Η Μάγισσα: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές το πρώτο αυτής της εβδομάδας και στο twitter επικρατεί πανικός.

Για ένα ακόμη βράδυ η Θέμις Μπαζάκα αποθεώνεται ως Κυρπιανή ενώ ο Πετρούνης έχει δημιουργήσει «κλίμα» γύρω από το όνομά του λόγω των κινήσεων του.

magissa-(1).jpg

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο παίρνουν μια απόφαση που θα φέρει τον Μάρκο στα όριά του. Η Κυπριανή προτείνει στον Σπήλιο να φύγει με την οικογένειά του απ’ τη Μάνη. Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Γερακάρη; Ο Αντρέι θα πληροφορηθεί απ’ τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία απ’ το παρελθόν του ρασοφόρου, που θα τον βάλει σε σκέψεις.

1700511915178-889406740-magissa-(1).webp

Η Κυπριανή συγκεντρώνει τους καπετάνιους του τόπου της, προσπαθώντας να τους πείσει να συνταχθούν στο πλευρό του Σπήλιου, για να αντιμετωπίσουν τους Τούρκους. Θα προλάβει να τους αλλάξει γνώμη, όσο ο Σπήλιος περνάει στην αντεπίθεση; Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Ο Εμρέ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τον προδότη των Γερακάρηδων.

Δες τα σχόλια

Στο νέο επεισόδιο

Οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θ’ ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων, ενάντια στους Τούρκους. Ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων, ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Η Θεοφανώ με τον Μάρκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν, προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε κανέναν. Τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ, αλλά και τα λάθη του παρελθόντος, θα τον οδηγήσουν σε μια απρόσμενη απόφαση. Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη, με τον χειρότερο εφιάλτη της.

Πηγή

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας


Παλαιότερα Άρθρα