Η Μαρία Λατσίνου live στο Υπόγειο

Η Μαρία Λατσίνου live στο Υπόγειο

Η Μαρία Λατσίνου παρουσιάζει live το 2ο άλμπουμ της «Μια Ανάσα Μετά» – που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα- στο Υπόγειο, στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017.

Η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της προτείνουν ένα νέο δρόμο για το ελληνικό τραγούδι με ήχο που δημιουργικά αφομοιώνει ροκ, μεσογειακά, παραδοσιακά και jazz στοιχεία παρουσιάζοντας ένα, πότε εκρηκτικό, πότε ατμοσφαιρικό μείγμα.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου το σχήμα εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας από τον πολυχώρο-μπαρ Υπόγειο ένα νέο κύκλο συναυλιών με τον τίτλο «Μια Ανάσα Μετά» στον οποίο θα παρουσιάζονται εκτός των άλλων τα τραγούδια του ομότιτλου live άλμπουμ που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες, καθώς και ακυκλοφόρητο υλικό. Επόμενες ημερομηνίες (για εμφανίσεις στην Αθήνα) θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν), Γιώργος Λιάπης (μπάσο), Στέφανος Θεοδωράκης-Παπαγγελίδης (τύμπανα).

Λίγα λόγια για την Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της

Η Μαρία Λατσίνου εμφανίστηκε σαν σόλο καλλιτέχνης τον Φεβρουάριο του 2015 με το άλμπουμ «Μια Ανάσα Δρόμος», το οποίο περιείχε τραγούδια του Χρήστου Αλεξόπουλου. Της κυκλοφορίας του άλμπουμ προηγήθηκαν τακτικές ζωντανές εμφανίσεις οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Με το συγκρότημα της έχει εμφανιστεί σε Φεστιβάλ (Puzzlemusik Festival, Φεστιβάλ Νεολαίας Σύριζα, Χίμαιρες, Cretan Diet Festival), μεγάλες διοργανώσεις (Street Party για τα γενέθλια του 105.5 Στο Κόκκινο, «10 χρόνια Puzzlemusik» κ.α.) καθώς και σε χώρους όπως τα six d.o.g.s και ΙΛΙΟΝ plus.

To «Μια Ανάσα Δρόμος» συμπεριελήφθηκε στις λίστες με τα καλύτερα του 2015 σε Avopolis.gr, Mixgrill.gr, Δισκοπάθεια και Polaroid Android. Το δεύτερο άλμπουμ της «Μια Ανάσα Μετά» θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, μέσα στην άνοιξη του 2017.

http://www.puzzlemusik.com/el
https://www.facebook.com/puzzlemusik.label
https://soundcloud.com/puzzlemusik


Πηγή

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας


Παλαιότερα Άρθρα