ΙΣΡΑΗΛ: Η ώρα του εθνικού τελικού!

ΙΣΡΑΗΛ: Η ώρα του εθνικού τελικού!

Το EuroMix αναφέρει ότι η επιλογή του Ισραήλ για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 θα ξεκινήσει απόψε το βράδυ!

Η Keshet 12 θα ξεκινήσει τη μετάδοση του show μετά τις 22:00 μμ τοπική ώρα. Το όνομα της νέας εκπομπής έχει αλλάξει σε “The Next Star – Special Edition 2023”, ωστόσο αυτό δε σημαίνει κάτι καθώς είναι ακόμη το σόου που θα αναδείξει τον εκπρόσωπο του Ισραήλ στη Eurovision 2024. Ο ριάλιτι διαγωνισμός τραγουδιού αυτός χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως για την επιλογή του εκπροσώπου του Ισραήλ από το 2015 έως το 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η ισραηλινή επιλογή είχε ανακοινωθεί ότι θα ξεκινήσει στις 31 Οκτωβρίου, ωστόσο, καθυστέρησε λόγω δολοφονίας κάποιων μελών του ισραηλινού στρατού εκείνη την ημέρα. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας δέχθηκε επίσης επικρίσεις από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, αλλά και το ευρύ κοινό για την έναρξη της επιλογής τόσο σύντομα μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Ωστόσο, το Ισραήλ δε φαίνεται να πτοήθηκε…

Φυσικά ο διαγωνισμός κατέληξε σε ένα μεγάλο success story για το Ισραήλ! Κατά τη διάρκεια της περιόδου που διεξάγεται, η χώρα προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό κάθε χρόνο, ενώ το 2018 η πρωταθλήτρια του “The Next Star” Netta κέρδισε τον διαγωνισμό για το Ισραήλ με το τραγούδι της “Toy”.

Follow us on Facebook, Instagram, TikTok, Twitter and YouTube, to stay up-to-date on what’s happening in Eurovision!

Πηγή-Σύνδεσμος

Άλλα τελευταία άρθρα Κατηγορίας


Παλαιότερα Άρθρα